Het probleem

De koplampen van de meeste moderne auto’s zijn niet meer gemaakt van glas, maar van kunststofmateriaal dat wordt afgedekt met een dunne film beschermende coating. Na verloop van tijd verweert en verkleurt deze coating onder invloed van ultraviolette straling in het zonlicht en verontreinigingen zoals zure regen, zout en vuil van de weg. Halogeenkoplampen werken met zeer hoge temperaturen, wat de oxidatie van de coating verergert.  Oxidatie en verwering veroorzaken een ondoorzichtig laagje, waardoor de lichtsterkte en lichtuitstraling kunnenworden beperkt en het zicht en de veiligheid in het donker aanzienlijk worden beperkt. En om het allemaal nog erger te maken, ziet de auto er met die verweerde koplampen niet uit.

De oplossing

Tot voor kort was vervanging het enige alternatief, met een kostenplaatje van vaak honderden euro’s per koplamp. Toen verschenen er producten op de markt waarmee de koplampen kunnen worden gepolijst en vervolgens van een was- of siliconenlaagje worden voorzien. Maar nu biedt de Beam-Kit Headlight Restoration het beste, kosteneffectieve alternatief voor vervanging van de koplampen, dankzij vervanging van de polymeercoating. Beam-Kit?s unieke proces verwijdert de geoxideerde laag, polijst de koplamp en brengt een beschermende, UV-bestendige coating aan. De herstelde koplamp is helder en werkt als nieuw, beter dan bij een behandeling met was- of siliconencoatings, zowel voor wat betreft uiterlijk als prestaties. E?n Beam-Kit is voor het herstellen van twee koplampen.

Gemakkelijk aan te brengen

Koplampvervanging kan bij moderne auto’s het demonteren van frontdelen met zich meebrengen, met de bijbehorende lange werkduur en hoge arbeidskosten. De toepassing van Beam-Kit Headlight Restoration duurt echter slechts 15 minuten per koplamp, zonder demontage. Elk pakket bevat eenvoudige instructies, geen speciale vaardigheden of gereedschappen noodzakelijk

Waar verkrijgbaar:

BeamKit voor de vakhandel:

– verkrijgbaar bij uw grossier van Automaterialen

Geen verkooppunt bij u in de buurt?

info@ipm-solutions.nl